Alexandra cukrászda

  • 1 905

Rendkívül hangulatos, a boldog békeidőket idéző cukrászda a város szívében. A falakon archív fotók, falióra, szárazvirág-csokor. És kereszt is a miheztartás végett. Esztétikus bútorzat, a pult mögött pácolt fából ácsolt polcok, a falon süteményfotók.

A süteményválaszték hagyományos. Előszeretettel használják a vidéknek az áfonya mellett másik kultikus gyümölcsét, a málnát, készítenek málnás joghurtos szeletet, málnás Sacher tortát is. Tartanak szendvicseket és sós ropogtatnivalókat. Nyáron fagylaltot is kínálnak.

A díjszabás kedvező, a sütemények ára 500 forintnak megfelelő lej körül mozog. Árlap nem szerepel az interneten, helyben sincs menü kitéve, a pultban kitett ártáblák alapján tájékozódhatunk arról, hogy mennyit fogunk fizetni.

Legutóbbi látogatásunk alkalmával, 2021 januárjában egy hagyományos Sacher tortát valamint egy Bulevárd-szeletet rendeltünk, ezek nem haladták meg a fősodor szintjét.

A kiszolgálás inkább udvarias, mint szívélyes, lényegében személytelen. Pedig, ha az ember gyermekekkel tér be, az mindig alkalmat ad egy kis mosolygásra, kedvességre azoknak, akik erre hajlamosak.

Alkoholos italokat nem tartanak, limonádékat nem készítenek, préseltek viszont frissen narancslevet. Ásványvizet vagy nagyipari üdítőket is fogyaszthatunk a sütemények mellé.

Értékelés

Összélmény: 4,25 pont

Sütemények: 4 pont

Atmoszféra: 5+ pont

Kiszolgálás: 3,5 pont

Hozzáadás listing

Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a frieskepan@gmail.com címre

What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}