Maláta kézműves sör- és grillkert

  • 1 087

A Maláta söröző és grillkert 2014 májusában nyitotta meg kapuit Szeged belvárosában. A hangulatos, igényes, árnyas kert hamar megtelt, a nyitás után pár héttel esténként már sorba kellett állni a pultnál, pedig ott annyian tüsténkedtek ahányan elfértek. Később megnyitották a boltíves, magas belterű belső részt is, melynek szintén megnyerő az atmoszférája. A falakon berámázott plakátok és festmények, a sörválaszték színes krétával felírva a pult mögötti fekete táblán olvasható. A könyvekkel megrakott polcok növelik az otthonosságérzést.

A járvány elleni védekezés idején 2020/21 telén is nyitva tartottak elvitelre és házhoz szállítás céljából. Az elviteles menü tartalmaz többek között pizzákat, burgeket, grillezett kolbászt, csülköt, ropogós csirkecsíkokat, rántott sajtot, fish and chips-et, Cézár salátát, csapolt és palackos söröket.

Az árak értékarányosak. Pizzák 1490 és 2490, burgerek és húsételek salátával és sült burgonyával 2290 és 3290 forint között kaphatóak. A sörök ára követi a minőséget 650 és 1800 forint között mozog.

Jellemzően sörújdonságokat kóstolgattunk itt, de egy alkalommal csirkeszárnyakat is rendeltünk a sör mellé. Korrektül elkészített, katarzismentes ételt kaptunk.

A kiszolgálás kedves, udvarias, legutóbb, 2020 késő őszén alkalmunk volt elbeszélgetni hosszabban az egyik felszolgálóval, aki kezdet kezdetétől ott dolgozik. Felkészült, érdeklődő, kommunikatív, motivált embert ismertünk meg benne, hozzá hasonlóról álmodik minden munkaadó.

Az italválaszték impozáns. A helyben fogyasztás novemberi betiltása előtt 12 csapot működtettek, mindegyikből prémium magyar vagy import sör folyt. Kínáltak 25 palackos sört is. Tartanak minőségi magyar borokat és kiemelkedő töményitalokat elérhető áron.

Értékelés

Összélmény: 5 pont

Italválaszték: 5 pont

Atmoszféra: 5 pont

Kiszolgálás: 5+ pont

Hozzáadás listing

Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a malatasorkert@gmail.com címre

What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}