Dunaparti zöld növényzet ölelésében működik Szigethalom legszínvonalasabb vendéglátóegysége, a Wolf burger. Kifejezetten megnyerő a kerthelység, a raklapokból ácsolt bútorzat szemre tetszetős, amúgy praktikus, s nem is kényelmetlen, a terasz tágas. Honlapról megtudhatjuk, hogy egy gyermek- és kutyabarát helyet igyekeztek létrehozni s hogy a berendezés legtöbb eleme újrahasznosított.

Az ételkínálat központja értelemszerűen a hamburger. „Célunk, hogy minőségi 100% marhahúsból, könnyed buciból és friss zöldségekből finom hamburgereket készítsünk gondolva a gluténérzékenyekre, diétázókra is. Emellett vegetáriánus vendégeinket camembert-es burgerrel várjuk.” – olvashatjuk a honlapon. Az alapburgerbe saláta, paradicsom, csemege uborka és majonéz jár, más variánsok esetében feltűnik többek között a hagymalekvár, bacon, BBQ szósz, a Cheddar sajt, az aszalt paradicsomos sajtkrém, a jalapeno, a csemege uborkás burger-szósz, a friss bazsalikom és a vizes mozzarella is. Készítenek a mai trendnek megfelelően „smashed” burgert is. A camembert-es variánst grillezett ananászkarikával, málnalekvárral és rukkolával adják. Készítenek még rántott sajtfalatkákat, rántott zöldségeket, csirke-nuggetset, hagymakarikát és krumpli- illetve édesburgonya-köreteket. Desszertként churrost rendelhetünk.

Egy Classic burgert kértünk, az alapprodukció a legjobb tesztétel. Nagyon jó pont, hogy nemcsak az étlapon jelzik jól sikerült fotókkal a sütési fokozatokat, hanem rendeléskor érdeklődnek, hogy a vendég hogyan kéri, majd úgy is sütik meg. Ez természetesnek tűnik, de gyakori eset, hogy a mediumra kért húspogácsa végül „well done” lesz. A zsemle valóban könnyed, ahogy ígérik, a húspogácsa mérete arányban van vele, jók az ízesítők, remek a harapásélmény. Rendeltünk egy coleslaw salátát is, korrekt volt, nem kiugró.

A kiszolgálás kedves volt, bár nehezen vettek észre miután leültünk, álldogálnunk kellett a pultnál egy ideig, míg jelenlétünk feltűnt. Azt értékeltük, hogy miután nem tartanak üvegpoharakat, nem jelentett problémát, hogy a saját poharainkat hozzuk be a közelben parkoló autóból. Bármily abszurd, olyan helyzettel is találkoztunk már, amikor ezt nem engedték meg.

Két boruk van, a Nyakas pince Irsai Olivérje és roséja, ezekből elkészítik a szokásos két, három, vagy öt decis fröccsöket is a kisfröccstől a házmesterig. Az italkínálat éke a Szent András sörfőzde tucatnyi söre, olyan különlegességeket is választékba vettek, mint az Almás Rétes, vagy főzde három igényes alkoholmentes főzete közül a Majdnem Pilsner, ami a legjobb magyar alkoholmentes sörök egyike. Csapról a Bandusz két köleses sörét valamint a Beertailor meggyes és wit sörét kínálják. Tartanak kommersz és minőségi üdítőket egyaránt, készítenek limonádét, kávét és teát is.

Értékelés

Összélmény: 4,5 pont

Konyha: 4,5 pont

Atmoszféra: 4,5 pont

Kiszolgálás: 4 pont

Hozzáadás listing

Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a info@wolfburger.hu címre