Egyszerű, retro berendezésű étterem. Padlócsempe, fehérre festett lambériás plafon, a beltérben hordó, rajta a fertőtlenítő-szerekkel, só– és borsdarálóval, sok zöld növény, petróleumlámpát mintázó világítótestek, a napi ajánlat krétával fekete táblára írva. A dekorációban hangsúlyosak a labdarúgásra utaló tárgyak. Hajókötéllel elkerített, hajópadlós teraszt is üzemeltetnek az utcán.

A konyha magyar és nemzetközi ételeket kínál erős pub-food vonulattal. Így többek között klasszikus reggeliket fokhagymás tejfölös bundáskenyértől a granolán át a paraszttálig, padlizsánkrémet, fűszeres csirkeszárnyakat mangós chilis mártogatóval, burrata-t, tatárbifszteket, húslevest, marhagulyást, lecsót, BBQ sertésoldalast, „Szörf end törf” címszó alatt bélszínt királyrákkal, marhapörköltet, burgert, pad thait, fish and chips-szet, túrógombócót, brownie-t és panna cotta-t.

Az árak értékarányosak. Reggelik 1290 és 2290, előételek 1590 és 3990, levesek 1490 és 1890, főételek 1990 és 7990, desszertek 1390 és 1590 forint között kaphatók.

Ettünk egy szépen tálalt, korrekt, „füstös olajos keszthelyi tokhalat”, amit krém formában kaptunk, jobbacska péksüteményre felkenve. Főételnek kacsamellet választottunk, amit narancsos sütőtökös burgonyagombócokkal körítettek. A jól elkészített, ropogós bőrű, rosé kacsamell-steaket készterméknek tűnő, egyébként élvezetes, jó ízű, kellemes állagú mártással bevont gnocchival tálalták. Desszertünk házias, élvezhető diós guba volt nem teljesen meggyőző vaníliaöntettel.

A kiszolgálás udvarias, szakszerű.

Egy proseccot leszámítva balatoni környéki borokat kínálnak, szám szerint huszonötöt, ezeket három kivételével decire is kimérik. A kommersz tömények mellett tartanak kiemelkedő tételeket is, a nagyipariak mellett két magyar csúcsfőzde söreit.

Értékelés

Összélmény: 4,25 pont

Konyha: 4,25 pont

Atmoszféra: 4 pont

Kiszolgálás: 4,5 pont