Minőségelvű sportbár, mely a kiemelkedő ételek mellett sportolási lehetőséget is nyújt, saját teqball és lábtenisz pályát üzemeltet. A beltérben több tévékészülék biztosítja, hogy bárhol is ülünk, figyelemmel tudjuk követni az aktuális meccset, melyekről a honlap tudósít. Az étkészlet Paulaner söröskorsóban az asztal középén, a bajor színek megjelennek a dekorációban is. A padlócsempe hajópadlót idéz, a hatalmas ablakok terasz-hangulatot adnak.
Színvonalas nemzetközi konyhát visznek, amit több magyar fogással színesítenek. Az étlap kis zászlócskával jelzi, hogy mely nemzet gasztronómia hagyományaiból merít az adott kompozíció. A saját alkotásoknál a „Sieger” embléma jelenik meg. Kínálnak többek között kacsamáj terrine-t aszaltszilvával, hagymalekvárral és brióssal, vadragulevest muflonból házi csipetkével, fácánerőlevest grízgaluskával, pho-levest, burgereket, mangalicatarját vadasan, bajor perecből készült szalvétagombóccal, rosé kacsamellet lilakáposztakrémmel és ropogós kacsamájas burgonyagombóccal, Black Angus Rib-Eye Steaket zellerpürével és lilaburgonyával, rétesvariációkat és brownie-t körte chutney-val. Konyhafőnökök: Pataki Ádám és Ónodi Botond. A kedvező áron kínált déli menüben nem alibi-fogások szerepelnek, hanem sok esetben olyan ételek, melyekkel inkább á la carte étlapon találkozunk, mint például tőkehalsteak citrosus rizottóval vagy kacsamáj-pástétom marinált zöldségekkel.
Az árak jellemzően értékarányosak. Előételek 2900 és 3990, levesek 1590 és 1990, főételek 3690 és 7990, desszertek 1590 és 1990 forint között kaphatók.
A tonhalcarpaccio grapefruit-tal és szezámmal üde, szépen tálalt, jó ízű előétel. Az étlapon beígért alkotóelemeken túl kapunk még hozzá kumkvat-karikákat, marinált gyöngyhagymát, retekszirmokat és madársalátát. A helyben sültnek tűnő kenyérrel még lehet kísérletezni, amit kaptunk, az nem sokkal haladta meg a bolti szintet. A borjúpofával készült gulyásleves kellően intenzív ízű, jó tartású benne a hús. Jól kitalált, harmonikus, esztétikus kompozíció a halibutfilé fekete rizottóval, céklapürével és grapefruittal. A Sieger császármorzsa a „vastagpalacsinta” stílust követi, nem a morzsásat, málna- és áfonyaszemekkel ékített erdei gyümölcsmártással tálalják kétfülű zománcozott serpenyőben. Jó zárás. (Teszt időpontja: 2020. október 2.)
A kiszolgálás kedves, udvarias, felkészült.
Paulaner és Fehér Nyúl söröket kínálnak, kiemelkedő a töményválaszték, legyen szó whiskeyről, rumról, ginről vagy vodkáról. Két élvonalbeli magyar főzde pálinkáit tartják. Itallap nem szerepel a világhálón, e-mailen kértem át az illetékestől. Borlapot explicit kérésem dacára nem küldött, így arról nem tudok tájékoztatni.
Értékelés
Összélmény: 4,75 pont
Konyha: 4,75 pont
Atmoszféra: 4,5 pont
Kiszolgálás: 5 pont
Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a info@sieger.hu címre