Egyedi, meghitt, hangulatos gasztrokocsma Veszprém központjában. Nyerstégla-plafon, a falakon modern képzőművészeti alkotások, archív fotók, könyvespolc könyvekkel megrakva. Sok zöld növény is hozzájárul az atmoszféra barátságosságához. A bútorzat kényelmes, otthonos, jól megválasztott háttérzene szól. A rendezett, jól kitalált belteret belengi egy cseppnyi romkocsmás feeling.

Nemzetközi konyhát visznek, elsősorban olyan fogásokra alapozva, melyek egy-egy etnikai konyhában gyökereznek, de mára világszerte ismerik és fogyasztják őket. A vegán ételkínálat figyelemre méltó. Kínálnak többek között színvonalas reggeliket a füstölt lazacos blinitől a Croque Madame/Monsieur-n keresztül a snidlinges tejföllel tálalt töltött bundáskenyérig. Tartanak figyelemre méltó szendvicseket, húsos és vega tapas tálat, Tom Yum és kacsából készült pho-levest, pil-pil gambas-t, menement, quessadilla-t és áfonyás csokis brownie-t vanília fagylalttal.

Az árak értékarányosak, sok esetben kifejezetten kedvezőek. Reggelik 1290 és 1590, szendvicsek, tapas-tálak és levesek 1190 és 2390, főételek 2290 és 2990 forint között kaphatók, desszertek egységesek 1190 forintba kerülnek

Ettünk egy vegán tapastálat, amin volt ízletes, harmonikus, jó állagú padlizsánkrém, korrekt humusz és élvezhető pácolt feta. Adtak mellé zöldséghasábokat és nem kiugró minőségű kenyeret is. A vegán kölesgombóc nem volt rossz, de nem adnánk oda egy valódi túrógombócot érte.

A kiszolgálás kedves, udvarias, kommunikatív.

Tizenötféle bort tartanak a magyar élvonalból, ezek többségét kimérik decire is. A töményitalválaszték büszkesége mintegy 30 féle különleges rum. A nagyipariak mellett kínálnak prémium üdítőket, továbbá az Ebner pince 100%os gyümölcsleveit. Négy sör van csapon, négy palackban, ezek egy kivételével minőségi tételek.

Értékelés (gasztro-kocsmaként)

Összélmény: 4,75 pont

Italválaszték: 4,75 pont

Konyha: 4,25 pont

Atmoszféra: 5+ pont

Kiszolgálás: 5 pont

Hozzáadás listing

Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a hello.papirkutya@gmail.com címre