Egyszerű, retro hangulatú vendéglő a 71-es főút mellett. A fedett, tágas teraszon a kockás színes abrosszal leterített asztalok mellett műanyagszékek, a beltérben lambéria, fából készült székek, az asztalon élő virág. Öröm látni a falon a berámozott Nagy-Magyarország térképet. A háttérben rádió szól, amiről szívesen lemondanánk.
Az étlap a magyar konyha egyszerűbb fogásaiból kínál nem eltúlzott választékot. A nyolc tételes napi ajánlat több fogása is visszaköszön az időutazás élményét adó állandó étlapon. Előételként rántott gombafejeket és trappista sajtot kínálnak, a bő tucatnyi főétel közel harmada csirkemellből készül. Kínálnak többek között csontlevest, bográcsgulyást, pörkölteket, rántott pontyot, fogasfilét rántva és roston sütve, bolognai spagettit, cigánypecsenyét, többféle palacsintát és gesztenyepürét.
A halászlé durvára passzírozott, a lé sűrűbb az optimálisnál, de nem élvezhetetlen, a hal kissé túlfőtt benne. A mellé adott kenyér gyári, egyszerű minőséget képvisel. A kacsacomb lehetne pirultabb, egyébként omlós, jó ízű. A párolt lila káposztát cseppet túlsózták, a hagymás törtburgonyának volt egy kellemetlen savanykája, ami minden bizonnyal a melegben tárolás következtében elindult erjedésből származott. A fogást színét vesztett szárított petrezselyemmel szórták körbe, nyáron indokolt lenne a friss petrezselyem, vagy netán snidling használata dekorációs célokra. A túrósgombóc házias, jó állagú, jó ízű, az epermártás lehet meggyőzőbb. (Teszt időpontja: 2022 augusztus 2.)
A kiszolgálás udvarias, kissé személytelen.
Az itallap a kilencvenes évek legelejét idézi, három kimért és három palackozott bor kapható, egyiknek sem adják meg sem az évjáratát, sem a termelőjét. A hat borból az egyik félédes vörös. A sörök nagyipari multitermékek, a tömények kommerszek, a pálinka esetében sem tüntetik fel a főzdét.
Értékelés
Összélmény: 3,25 pont
Konyha: 3 pont
Atmoszféra: 3,5 pont
Kiszolgálás: 4 pont