Egyedi komplexum Veszprém szívében a Rosenberg házban, dizájnbolt, galéria, bisztró-kávézó és közösségi tér egy helyen. Mint a honlap írja, „igényes környezetben lehet válogatni a környékhez és a Balatonhoz kötődő iparművészek és dizájnerek egyedi alkotásai között. A KUNSZT! különlegességét pop-up store koncepciója, workshopjai, közösségi programjai és az ezekhez illeszkedő kifinomult gasztronómiai kínálata adja.” A beltérben a zöld növények, az esztétikus dekoráció, jól kitalált fények barátságos, otthonos atmoszférát adnak.

Az ételkínálat gerincét a klasszikus reggeli fogások adják. Kínálnak többek között francia és angol reggelit, szarvasgombás rántottát croissant-ban, granola tálat joghurttal friss gyümölcsökkel, vegán tejberizset, Kunszt salátát csirkemellel vagy grill sajttal.

Az árak értékarányosak. Reggelik 990 és 2890, borok decije 490 és 1070, kávék 490 és 890, teák 590 és 990 forint között kaphatók.

Fermentált zöldségekkel és kovászos kenyérrel kínált omlettet rendeltünk, jól elkészített tojást kaptunk sokféle ízletes, jellemzően marinált zöldséggel, fűszerolajjal. Ettünk egy beiglit is, ami nem volt rossz, de a tészta/máktöltelék arányt utóbbi irányában nyomtuk volna el. Kóstoltunk egy szilvalekváros flódnit is, ami megelégedésünkre szolgált.

A kiszolgálás kedves, udvarias, segítőkész, kommunikatív.

Kínálnak kávékat, teákat, a nagyipariak mellett kisüzemi üdítőket, limonádét, házi jegesteát, továbbá ötféle minőségi magyar bort.

Értékelés

Összélmény: 4,75 pont

Konyha: 4,5 pont

Atmoszféra: 5 pont

Kiszolgálás: 5 pont

Hozzáadás listing

Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a info@kunsztveszprem.hu címre