Az étterem 2019-ben nyitotta meg kapuit. A dizájn, a kínálat, sok apró elem arra utal, hogy egyből a város vendéglátóipari csúcsszegmensébe pozicionálták magukat.  A belső tér a lezser gasztro-kocsmák bútorzatát és világítótesteit elegyíti az ipari dizájn olyan megoldásaival, mint a láthatóvá tett elszívó berendezés vagy a szürke betonfalak. Az asztalon kiemelkedő minőségű, áruházláncokban nem kapható olívaolaj és balzsamecet, továbbá borsdaráló és jobbféle só található.

A konyha nemzetközi, mediterrán dominanciával. Széles pasta-választékot kínálnak, készítenek rizottókat, sütnek hamburgereket is. A főételek esetében, nagyon helyesen, szakítanak a feltét/köret rovatokkal, minden fogást a séf komponál meg. A kacsamellet karfiolpürével és cseresznyemártással, a báránybordát karamellizált répával és mentás joghurttal, a lazacfilét ratatouille-al, parajjal és paradicsomszósszal. Az étlap gyakran változik, a desszertrovat egy év alatt teljesen lecserélődött.

Az árak értékarányosak, nem törekednek a vendégből kisajtolni a maximumot. Az előételek átszámolva az 1700 és 3700, levesek 1400 és 2700 (utóbbi rákos paradicsomleves), főételek 2200 és 4500, desszertek 1000 és 1500 forint közötti kaphatók.

Előételnek „rákfasírtot” kértünk, valamint avokádós lazactatárt. Mindkét fogás tálalása esztétikus volt, a rákfasírttal azonban akadtak problémák. Önmagában eldőlt az egyensúly a krumpli felé, de mindez nem elég, adtak mellé még egy jó adag krumplipürét is. Ami jó volt a maga műfajában, csak teljesen felesleges. Eme előételt 2020 őszére már kivették a választékból. A lazactatárt viszont friss halból készítették és jól ízesítették. A hamburger jól sikerült, a harapásélmény meggyőző, lehetett volna izgalmasabb mártást adni hozzá. Finom viszont a mellé kapott csónakburgonya kiváló. A csoki-mousse kétrétegű, csokiforgácsokkal, málna- és áfonyaszemekkel, valamint ehető virággal tálalták. Helyi szinten üdítően újszerű, még fejleszthető, ízben, a csoki kakaótartalmában koncentrálható desszert.

A kiszolgálás udvarias, szakszerű.

A borlap aradi szinten kiemelkedő, több mint nyolcvan erdélyi és Kárpátokon túli bort kínálnak a legjobb pincészetektől, ami kiegészül tucatnyi, magas minőségű olasz, valamint néhány újvilági tétellel. A sörválaszték kommersz, a tömények igényesek.

Értékelés
Összélmény: 4,75
Konyha: 4,75
Atmoszféra: 5
Kiszolgálás: 5