Hangulatos, trendi, átlag feletti bisztró Zilahon. A beltérben hajópadló, nyerstégla-falak és belső oszlopok, vasból készült, feketére festett térelválasztók, hatalmas ablakok. Nyáridőben virágokkal ékített hangulatos teraszt működtetnek. Az asztalon só- és borsdaráló, továbbá korrekt minőségű olívaolaj és balzsamecet.
A konyha nem sokat vállal, de azt korrektül teljesíti. Kínálnak klasszikus reggeliket, néhány előételt, salátákat, pizzákat, hamburgereket, igényes és tartalmas szendvicseket, pasta-kat valamint három desszertet.
Az árak értékarányosak, Erdélyben magas-középnek számítanak. Előételek és reggelik ára 1100 és 2000 forintnak megfelelő lej között mozog, pizzáké, pasta-ké, szendvicseké és salátáké 2000 és 3000, desszerteké 700 és 1200 forint között.
Ízletes a Lucifera névre keresztelt pizza, jó a tésztája és korrektek a feltétek (átlagos csípős szalámi, jó gorgonzola, mozzarella és lilahagyma). Néha a reklámfotók rosszul sülnek el, mint például akkor, amikor a Facebook-oldalra a népszerűsítés nyilvánvaló és jogos szándékával feltett képről kiderül, hogy a krumplis pizzát, nem olaszosan készítik, hártyavékony maguk-szelte minőségi burgonyával és rozmaringgal, hanem mirelit burgonyát szórnak a pizzatésztára. Ez még akkor sem illik bele a hely alapvetően igényes profiljába, ha ez az ízlésficamból eredő bizarr kombináció Olaszország néhány egységét is elérte. A képek nagy átlaga egyébként bizalomgerjesztő. A hamburger jól sikerült, a hús szép roséra sült (végre!). Ekkora bucihoz nem lenne rossz egy valamivel vastagabb húspogácsa. A sült krumpli helyben készült, házias, annak erényeivel és hátrányaival, nem bíbelődnek a Blumenthal-féle „tökéletes krumpli”-módszerrel. A tiramisu tisztességes, jó ízű, kellően szaftos és mascarpone-ból készült. Mondhatnánk semmi extra, mert tényleg semmi extra, bármelyik amatőr háziasszony megcsinálja, mégis egyre ritkábban áll össze ez így együtt.
A kiszolgálás udvarias, kedves.
A borlap szűk, de értő kézzel válogatták össze, a 14 tételes választék gerincét a legjobb magyar kézben levő erdélyi pincészetek borai képezik (Balla Géza, Nachbill, Kárásztelek), kivételt mindössze két bor képez. A borok harmadát pohárra is kimérik. A nagyipariak mellett tartanak három sört egy kolozsvári kisüzemtől is.
Értékelés
Összélmény: 4,5 pont
Konyha: 4,25 pont
Atmoszféra: 4,5 pont
Kiszolgálás: 4,75 pont